Владу Києва закликали провести реконструкцію стадіону

Пропозиції та обґрунтування викладені в петиції

У Києві необхідно реконструювати футбольний стадіон "Дніпровець", як важливий соціальний проект для підтримки спорту та спільноти. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради, передають "Коментарі".

Авторка петиції №12720 Ольга Квач зазначила, що на території стадіону "Дніпровець", розташованому по вулиці Алматинська, 60, що в Дніпровському районі Києва, необхідно провести капітальний ремонт. На спортивному обєкті на території житлового масиву ДВРЗ потрібно облаштувати повнорозмірне футбольне поле зі штучним покриттям та біговими доріжками для забезпечення повноцінної фізичної підготовки професійних спортсменів та усіх охочих до занять спортом.

"Реконструкція стадіону "Дніпровець"— це велике інфраструктурне питання, яке перш за все потребує підтримки місцевої громади. Реконструкція стадіону "Дніпровець" створить унікальну можливість для громади займатися спортом, підтримуючи здоровий спосіб життя та підвищуючи рівень фізичної активності. Покращення умов для тренувань та змагань сприятиме розвитку місцевого спортивного середовища", — йдеться в петиції.

На думку авторки звернення до столичної влади, реконструкція стадіону також створить простір для спілкування та взаємодії між іншими верствами суспільства.

"Це буде місцем, де люди повинні об'єднатися навколо спільної любові до спорту та активного відпочинку. Потрібно почати роботу з реконструкції стадіону "Дніпровець", перетворивши його в сучасний, комфортний та безпечний центр спортивної та соціальної активності для всієї громади", — пояснила авторка петиції.

Для розгляду у Київраді петиція має зібрати шість тисяч голосів на підтримку. Збір підписів триває.

Нагадаємо, кияни вимагають вберегти природу біля озера від забудови. Авторка петиції №12706 Світлана Савіна пропонує столичній владі надати статус зеленої зони озеру Білка на вулиці Прилужній, 7.

Читайте також, що кияни вимагають зробити зупинку транспорту на Подільському мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися