У Києві закриють кілька станцій метро: деталі

Про зміни в роботі розповіли у столичному метрополітені

У Києві тимчасово обмежать на вхід кілька станцій метрополітену в центрі столиці через проведення футбольного матчу. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київський метрополітен", передають "Коментарі".

Обмеження в роботі станцій столичного метро пов’язані з проведенням футбольного матчу між командами "Шахтар" та "Інтер" на національному спортивному комплексі "Олімпійський" 28 вересня. Початок гри запланований на 19:45.

Через футбол можливо закриття на вхід станції метро "Олімпійська" перед початком матчу. Після закінчення гри планують закрити станції метрополітену "Олімпійська", "Палац спорту" та "Площа Льва Толстого". У столичному метрополітені пояснили, що механізм обмежень застосовується для уникнення масового скупчення людей на платформах станцій та вибачилися за тимчасові незручності. Пасажирів метро також закликали дотримуватись маскового режиму у транспорті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві планують зведення 18 нових станцій метрополітену, які з'єднають Троєщину і центральний залізничний вокзал столиці. Після відкриття автомобільного руху на Подільському мосту розпочнеться активна фаза робіт з будівництва нової гілки метро на Троєщину. Частина коштів на будівництво є в бюджеті Києва, а іншу частину можуть надати європейські банки у вигляді кредитів, зазначили в мерії.

Нагадаємо, у Києві тривають будівельні роботи зі спорудження метро на Виноградар. Відео, зняте з висоти пташиного польоту, демонструє як виглядає будівництво лінії метро на Виноградар, якого не видно за парканом. Кадри зроблені від проспекту Правди до вулиці Мостицькій.

Читайте також, що водій автобуса футбольного клубу "Динамо" помер за кермом по дорозі на матч.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися