Будівництво метро на Виноградар можна побачити з висоти (ВІДЕО)

З’явилося нове відео, зняте з висоти пташиного польоту

У Києві тривають будівельні роботи зі спорудження метро на Виноградар. Нове відео, зняте з висоти пташиного польоту, оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор кадрів показав, як виглядає будівництво лінії метро на Виноградар, якого не видно за парканом. Кадри зроблені від проспекту Правди до вулиці Мостицькій. Сергій Мухлинін зазначив, що на проспекті Правди ведуться активні роботи зі спорудження стіни в грунті. Він зазначив, що над відкритою частиною перегону видно, що після дощів котловани досі затоплені, а гори глини з підземного тунелю ростуть. Поверхневі роботи з будівництва метро на Виноградар також видно на вулиці Мостицькій.

 

Раніше у "Київметробуді" розповіли, щомайже завершили прокладку правого тунелю метро на Виноградар. Він з'єднає станції метро "Мостицька" і "Сирець". На всіх ділянках будівництва метрополітену Сирецько-Печерської лінії на станції "Мостиська" ведуться роботи з прокладанням інженерних мереж: водопроводу, каналізації та електромережі. В "Київметробуді" показали ексклюзивні кадри будівництва метро на Виноградар, зроблені в демонтажних стовбурах на станції метро "Сирець". 

Окрім того, у Києві тривають активні ремонтні роботи по оновленню Великої кільцевої дороги. Блогер Сергій Мухлигін також показав, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. Будівельники вже облаштували сучасну зливову каналізацію, а на кількох ділянках траси триває укладання щебеневої основи та асфальту.

Нагадаємо, столична влада тимчасово обмежила рух на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти до 19 вересня. Причиною перекриття стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе і вулицею Академіка Заболотного.

Також в Києві на кільцевій дорозі обмежили рух транспорту до кінця жовтня через капітальний ремонт. На кільцевій дорозі Києва ремонтуватимуть ділянку траси від вулиці Дмитра Луценка до Одеської площі. Дорожні роботи триватимуть в напрямку вулиці Заболотного. Через це до 30 жовтня на кільцевій дорозі рух транспорту буде здійснюватися по оновленій ділянці магістралі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий Шандурский

5 вересня 2021, 11:22

РАСПИСАНИЕ ТРОЛЛЕЙБУСОВ, АВТОБУСОВ ПОЛНОСТЬЮ ИЗУРОДОВАНО И УМЕЛО (ЗА ДЕНЬГИ) КОРРЕКТИРУЕТСЯ ВЛАДЕЛЬЦАМИ МАРШРУТОК, ИЗ-ЗА ЧЕГО ЕГО ОЖИДАНИЕ ДЛИТСЯ ДЕСЯТКАМИ ! (ДО 40 - 60 мин) В РАЗНЫХ РАЙОНАХ ГОРОДА. ОДИН ИЗ МЕТОДОВ КРАЖИ ПАССАЖИРОВ: ЗА 2-3 мин. ДО ПРИБЫТИЯ ТРОЛЛ.ИЛИ АВТОБ. НА ОСТАНОВКУ ВЛЕТАЕТ МАРШРУТКА И СЛИЗЫВАЕТ ТОЛПУ ТОМЯЩИХСЯ ОТ НЕИЗВЕСТНОСТИ ПАССАЖИРОВ. ПРИБЫВШИЙ ОБЩ. ТРАНСПОРТ УЕЗЖАЕТ ПОЛУПУСТОЙ. ВОДИТЕЛИ ТРОЛ. №23 ПРАКТИКУЮТ СОВМЕСТНЫЕ ОБЕДЫ УТРОМ В 9-30 НА КОНЕЧНОЙ ОСТАНОВКЕ (ул. ТУПОЛЕВА).......................................................................

Анатолий Шандурский

5 вересня 2021, 11:01

НА ВИНОГРАДАРЕ ДЕНЕЖНЫМИ ТУЗАМИ БЫЛО КУПЛЕНО ВПРОК МНОЖЕСТВО КВАРТИР В НОВОСТРОЙКАХ, КОТОРЫЕ ВЗЛЕТЯТ В ЦЕНЕ ПРИ ОТКРЫТИИ МЕТРО. ПОЭТОМУ И БЫЛО ПРОЛОББИРОВАНО ЕГО СТРОИТЕЛЬСТВО. ПОЯВЛЕНИЕ МЕТРО НА ТРОЕЩИНУ С ПРАВОГО БЕРЕГА ПЕРЕКРОИТ СВЕРХДОХОДЫ ВЛАДЕЛЬЦЕВ МАРШРУТОК

Олександр

4 вересня 2021, 13:45

Да уж, робота кипить - аж гай шумить. Аж 3 робітника на 2 кілометра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися