Змагання зі стрітболу анонсували в урбан-парку у Києві (ВІДЕО)

Подробиці про участь та відвідування

На території Національного комплексу "Експоцентр Україна" (ВДНГ) в урбан-парку відбудуться благодійні змагання зі стрітболу. Про повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів заходу.

Під час спортивних змагань зі стрітболу "Грай заради перемоги" збиратимуть кошти на автомобіль для бойових медиків зі 122-ї бригади територіальної оборони Збройних Сил України. До участі у змаганнях запрошують усіх охочих. Для цього потрібно зробити внесок та зареєструвати свою команду з трьох гравців. Мінімальний внесок з команди становить 500 гривень.

Спортивні змагання зі стрітболу "Грай заради перемоги" відбудуться в урбан-парку у наступну суботу, 3 вересня. Початок заходів о 10:00. Зареєструватися для участі та дізнатися детальну програму можна за посиланням.

Як виглядає урбан-парк на ВДНГ у серпні, показав на відео заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"Урбан-парк на ВДНГ, серпень 2022 року. Таке місце мало б бути в кожному великому місті України. Цей парк ми відкрили рік тому. Побудували за рекордні два місяці", — прокоментував відеоролік Тимошенко.

Посадовець зазначив, що українська влада обов’язково побудує аналогічні парки в звільнених від ворога містах. 

  зросла популярність урбан-парку. Так, у порівнянні з минулим роком відвідуваність ВДНГ у травні впала на 60%, а у червні — на 50%, а це рівень 2017 року. Водночас, відкритий торік урбан-парк у червні цього року відвідали понад 130 тисяч людей, що на 15% більше, ніж у місяць відкриття торік. 

Читайте також, що в урбан-парку на ВДНГ зіпсувалося покриття спортивних кортів.

Читайте также