Урбан-парк в Києві частково закриють на ремонт

На які спортивні локації обмежать доступ

На території Національного комплексу "Експоцентр Україна" (ВДНГ) в урбан-парку розпочнуть ремонт на кількох спортивних локаціях. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

Ремонтувати в урбан-парку будуть зіпсоване гумове покриття на стрітбольних та баскетбольному майданчиках. Ця проблема виникла ще на початку серпня і тоді в закладі обіцяли вирішити її якнайшвидше. Генеральний директор ВДНГ Євген Мушкін припустив, що гумове покриття на спортивних кортах урбан-парку зіпсувалося через порушення технології підрядником. Ремонтні роботи по гарантії затримувались через фінансові складнощі у підрядника.

З наступного понеділка, 5 вересня, в урбан-парку почнуть гарантійний ремонт покриття на стрітбольних та баскетбольному майданчиках. Тривалість робіт залежатиме від погоди. Орієнтовні строки — від одного до трьох тижнів. На цей період доступ до цих локацій буде обмежено. Решта території урбан-парку залишиться відкритою для відвідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що цієї суботи, 3 вересня, на території ВДНГ в урбан-парку відбудуться благодійні змагання зі стрітболу. Під час спортивних змагань "Грай заради перемоги" збиратимуть кошти на автомобіль для бойових медиків зі 122-ї бригади територіальної оборони Збройних сил України. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Національному комплексі "Експоцентр Україна" під час повномасштабної війни значно впала відвідуваність, водночас зросла популярність урбан-парку. Так, у порівнянні з минулим роком відвідуваність ВДНГ у травні впала на 60%, а у червні — на 50%, а це рівень 2017 року. Водночас, відкритий торік урбан-парк у червні цього року відвідали понад 130 тисяч людей, що на 15% більше, ніж у місяць відкриття торік. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися