Жан Беленюк розповів, чи змінила політика щось у його житті (ВІДЕО)

Олімпійський чемпіон дав ексклюзивне інтерв'ю "Коментарям"

Киянин, Олімпійський чемпіон, єдиний володар золотої медалі Олімпійських ігор у Токіо Жан Беленюк в ексклюзивному інтерв'ю власнику проєкту "Коментарі" Віктору Гольдському розповів, як вплинула політика на його життя.

На питання, чи збільшилися прибутки після обрання у Верховну Раду від партії "Слуга народу", Жан Беленюк відповів так: "Я вже два роки депутат. Я до цього вже звик. Перші дні я, можливо, дещо не усвідомлював, то наразі цей ефект давно минув".

За його словами, політична діяльність приносить йому майже такий самий дохід, як від спорту.

"Різниці особливо немає. Можливо у кілька тисяч гривень, але, я думаю, що це не дуже суттєво", — сказав Беленюк.

Як народний депутат від фракції "Слуга народу" Жан Беленюк може голосувати абсолютно вільно, заявив політик.

"Ніколи мені не телефонували, навіть коли я голосував не так, як голосує фракція. Ніколи мені ніхто не дзвонив та нічого не казав", — прокоментував Беленюк.

Спортсмен також відповів на питання щодо расизму в Україні: "Я завжди казав, що Україна - толерантна держава. Останнім часом не стикався з подібними проявами расизму. З приводу депутатів — ні, ніколи. Я такого не чув та навіть не уявляю, що хтось зі мною не спілкувався або не працював через те, що в мене темний колір шкіри", — каже Беленюк.

Дивіться повне відео на порталі "Коментарі".


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянка Дар'я Білодід, бронзова призерка Олімпійських ігор, чемпіонка Європи та дворазова чемпіонка світу розповіла в ексклюзивному інтерв’ю власнику медіагрупи "Коментарі" Віктору Гольдському, що найважче для неї було у підготовці до змагань і про свої майбутні плани у спортивній кар’єрі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися