Яке місце на Олімпіаді посів скелетоніст з Києва

На Олімпіаді в Пекіні виступив київський скелетоніст

Киянин Владислав Гераскевич 10 лютого змагався в чоловічому скелетоні на Олімпійських іграх в Пекіні. Напередодні  він  здійснив два останніх тренувальних заїзди. Під час шостої спроби Владислав фінішував п’ятим з 13 спортсменів. В перший день змагань киянин проїхав два заїзди та посів 16 місце з часом 2:03.21. Про це повідомляють на сторінці Асоціації спортивних журналістів.

Перший заїзд для Владислава був вдалим, він подолав дистанцію з часом 1.01.63, та посів 12 місце. Під час другої спроби скелетоніст допустив невелику помилку, однак покращив результат, проїхавши за 1.01.58. Під час четвертої спроби українець продемонстрував кращий результат, 1.01.33.

Всього у стартах 10 лютого брали участь 25 скелетоністів з різних країн світу. Кожен учасник мав по чотири спроби.

Найкращі результати за часом в заїздах показали німці Крістофер Гротхер (загальний час за два заїзди - 2:00.33) та Аксель Юнг (2:01.03). Третім став китаєць Венганг Янг з часом 2:01.08.

Результати заїздів, які вже відбулися, проміжні. На українця чекає ще третій раунд змагань 11 лютого, де він зможе показати всі свої вміння. Нагадаємо, що Киянин - єдиний скелетоніст від України.

Найбільше медалей 9 лютого завоювали німецькі спортсмени - 5 золотих медалей, 3 срібних. До трійки лідерів також увійшли Норвегія (10 медалей, 4 золота) та Швеція (7 медалей, 4 золота).

Як повідомляв портал "Коментарі", скелетоніст Владислав Гераскевич з Києва поділився надіями щодо виступу на олімпійських змаганнях. Владислав - член збірної України й виступатиме на змаганнях з дисципліни скелетон в Пекіні 10 та 11 лютого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися