Фігурист із Києва виступив на Олімпійських іграх: яке місце посів

У Пекіні відбулися змагання з фігурного катання

Киянин Іван Шмуратко виступив на Олімпійських іграх у Пекіні з довільною програмою. Про це повідомляють на сторінці Спілки спортивних журналістів.

Український чемпіон представляв нашу державу на індивідуальних змаганнях серед чоловіків у довільній програмі з фігурного катання. Всього він набрав 127,65 бала за свій виступ. Найбільше балів, які Івану вдалося набрати, – це 146,18. У загальній сумі киянин набрав 205,76 очок під час своїх виступів на льодовій арені та посів 24 місце.

У фігурному катанні "золото" здобув американський фігурист Нейтан Чен, йому вдалося набрати 332,60 очок за виступи. "Срібло" та "бронзу" отримали японські спортсмени, набравши по 310,05 та 293 очки. 

Інший спортсмен із Києва Олег Гандей вперше виступив у шорт-треку на дистанції 500 м серед чоловіків під час кваліфікаційних змагань. Однак йому не вдалося пройти кваліфікацію для боротьби за медалі.

Як повідомляв портал "Коментарі", киянин розповів про свої враження від того, що йому вдалося пройти кваліфікацію. Іван подякував за підтримку спортсменів з боку українців і додав, що після вдалого виступу на льоду його переповнюють емоції. За словами спортсмена, для нього було дуже важливим вийти на лід після карантину через захворювання на коронавірус.

Також ми писали, що відомо, що під час катання на лижах і проходження гірськолижної траси на горі Високий Верх 12-річний хлопчик сильно травмувався та не міг самостійно рухатися. Неповнолітній – мешканець Києва, на курорті перебував з рідними. На допомогу дитині прийшли рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися