У Києві готуються до фестивалю вуличних культур (ФОТО)

Глядачам обіцяють захоплюючі спортивні батли

У Голосіївському районі Києва відбудуться масштабні змагання представників вуличних культур. Про це повідомили у Національному комплексі "Експоцентр України" ("ВДНГ"), передають "Коментарі".

Фестиваль вуличних культур відбудеться на території нещодавно відкрито відкритого урбан-парку на "ВДНГ". За словами організаторів, масштабний захід присвятили знайомству відвідувачів з кожною локацією урбан-парку. Глядачам обіцяють захоплюючі батли зі скейтбордингу, BMX-фристайлу, ролерблейдінгу, брейкінгу, футбольного фристайлу, паркуру та стрит-воркауту.

Окрім того, в урбан-парку в рамках фестивалю вуличних культур відбудуться Всеукраїнський фінал Української стритбольної ліги та Всеукраїнський чемпіонат із брейкінгу. Відвідати фестиваль у неділю, 12 вересня, може кожен бажаючий. Вхід – вільний.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року. На території нового спорткомплексу будуть розташовані бігові й велодоріжки, локації для занять TRX, кросфітом, йогою та фітнесом. В парку також облаштують зони із тренажерами для силових і кардіотренувань й встановлять столи для настільного тенісу. Крім того, спортивний об’єкт матиме баскетбольні й футбольні майданчики, скеледром, скейт-парк і басейн із трампліном. Першою відкритою зоною майбутнього спортивного кластера став урбан-парк.

Нагадаємо, що в Бучі відкрили сучасну Академію спорту. Спортивний комплекс обладнаних усім необхідним як для тренувань, так і для змагань. Академія спорту будувалася з дотриманням норм інклюзивності та зараз відкрита для кожного. 

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва добудували та відкрили урбан-парк.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися