Яна Клочкова пропонує киянам разом переплисти Дніпро

У Києві пройде масовий заплив через Дніпро, який очолить "золота рибка України" - 39-річна плавчиня, чотириразова олімпійська чемпіонка Яна Клочкова. Про це спортсменка повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Яна Клочкова запросила всіх сміливих, спортивних і відважних разом переплисти Дніпро в цей четвер, 16 вересня, о 12.00. Всіх бажаючих чекатимуть за адресою: Поштова площа, Боричів узвіз 10-а. Організатори заходу повідомляють, що подія може увійти до Книги рекордів Гіннеса.

Крім чотириразова олімпійська чемпіонка, в масовому запливі візьмуть участь інші українські знаменитості: співак Монатік, спортсмен В'ячеслав Узєлков, бізнесмен Тимофій Нагорний, майстер спорту України Василь Вірастюк та інші.

"Супер затія! Яна бажаю Вам здоров'я і багатьох перемог ще попереду! ", "Це буде круто", "Удачі", "Яночка, бажаю тобі удачі, і ще багато-багато рекордів в життя", - написали фоловери в коментарях.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі української столиці на житловому масиві Позняки показали жахливий стан акваторії Дніпра через регулярне скидання сміття в воду. Мешканці кажуть, що біля торгово-розважального центру River Mall постійно скидають прямо в воду будівельні матеріали й відходи, через що від водойми стоїть нестерпний сморід, який чутно навіть через закрите вікно в радіусі одного кілометра.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, в столиці відновлюють рух річкового пасажирського транспорту на Дніпрі. Одноденний туристичний маршрут "Київ - Канів - Київ" планують зробити регулярним, якщо на нього буде попит.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися