В Ірпені показали зруйновану спортивну школу (ФОТО)

Від обстрілів окупантів також пошкоджено стадіон

В місті-герої Ірпінь міністру молоді та спорту України Володимиру Гутцайту показали зруйновану під час бойових дій з російськими окупантами Дитячо-юнацьку спортивну школу та стадіон "Чемпіон". Про візит міністра розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

"Серед навчальних закладів міста ДЮСШ постраждала чи не найбільше. Фактично значної частини приміщення школи просто немає. Однак навіть це не зупиняє наших тренерів продовжувати працювати з дітьми і виховувати нових чемпіонів", — зазначив Маркушин.

За його словами, щоб навчання в ДЮСШ та заняття на стадіоні якнайшвидше відновилися у повному обсязі влада проводить перемовини з кількома організаціями, які готові допомогти у відбудові цих об'єктів.

"Дякую міністру за увагу до нашої громади та підтримку! Ірпінь - місто спорту. І так буде завжди", — наголосив Ірпінський міській голова.

Мер Ірпеня оприлюднив фото зруйнованих спортивних об’єктів.

Нагадаємо, на сесії Київської обласної ради ухвалили дві програми, що мають допомогти швидше отримати житло людям, які залишилися без домівок внаслідок війни. За цими програмами найближчим часом обіцяли почати будівництво понад пів тисячі будинків та викупити дві тисячі квартир. Це дозволило б забезпечити житлом 2,5 тисячі сімей. Пізніше стало відомо, що у Київській області в межах виділеного фінансування поки що є можливість придбати лише 72 квартири та збудувати 70-75 будинків на весь регіон. З них 14 квартир та 15 будинків передбачили для мешканців Ірпеня, які втратили житло через війну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені на території санаторії "Дубки" відкрили модульне містечко для 350 людей. Модульні конструкції Ірпінь отримав безкоштовно від уряду Польщі. Як виглядає тимчасове житло — читайте та дивіться в нашому матеріалі.

Читайте також, що в Ірпені на базі санаторію "Ластівка" планують збудувати багатоквартирні будинки, де подарують квартири людям, які втратили житло.  

Читайте также