П’яний водій протаранив автобус з пасажирами на Київщині (ФОТО)

Що відомо про ДТП від поліції

У Київській області нетверезий водій легкового автомобілю врізався у пасажирський автобус. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Головне управління Національної поліції України в регіоні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Броварському районі Київської області. На трасі в селі Требухів 60-річний водій легкового автомобілю Subaru ("Субару") протаранив автобус з пасажирами. В ДТП постраждали люди, серед яких є діти.

"Чоловік не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з автобусом, який рухався попереду й від’їжджав від зупинки", — йдеться в повідомленні Головного управління Національної поліції України у Київської області.

В ДТП у Требухові постраждали чотири людини, серед яких — 17-річна дівчина та чотирьохрічних хлопчик. Водію легкового автомобілю Subaru повідомили про підозру у порушенні Правил безпеки дорожнього руху в стані сп'яніння. Алкоголь в крові — понад одного проміле.

Підозрюваному загрожує до трьох років тюрми з позбавленням права керувати транспортом на строк від трьох до п'яти років. У Головному управлінні Національної поліції України у Київської області оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, у Києві чоловік підробив посвідчення співробітника Державного бюро розслідувань. Безробітній киянин не тільки зробив "липове" посвідчення та й пошив собі відповідну спецформу. Користувався своїми "розробками" для уникнення перевірок на блокпостах. В ДБР припустили, що чоловік може бути причетний до торгівлі наркотиками.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перевищення швидкості на одній з головних трас Києва стало причиною смертельної ДТП. Водій автомобілю Honda вдвічі перевищив швидкість та на смерть збив військового. Окрім того, нещодавно у Києві сталася стрілянина. В одному зі столичних готелів на Печерську посварилися чоловіки

Читайте також про схему привласнення квартир у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися