У Голосіївському районі Києва в озері потонула людина

Подробиці надзвичайної події розповіли рятувальники

У Голосіївському районі Києва з однієї з водойм дістали тіло потопельника. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, сьогодні, 12 жовтня, вранці рятувальникам повідомили, що в озері на території урочища "Конча Заспа" зникла людина. Водолазам довелося обстежити величезну площу днища водойми. Пошукові роботи вели на площі 650 квадратних метрів. На відстані п’ятнадцяти метрів від берега з глибини шести метрів дістали тіло чоловіка 1960 року народження. Потопельника дістали з води та передали правоохоронцям. Обставини загибелі людини та причини трагічного випадку встановлюють.

Нагадаємо, у Києві під час пожежі в багатоповерховому житловому будинку одна людина загинула та одна постраждала. Відомо, що з палаючій квартири на сьомому поверсі вистрибнула жінка. Подробиці надзвичайної події — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася стрілянина в одному з бізнес-центрів. На проспекті Вацлава Гавела у Солом’янському районі столиці озброєний чоловік увірвався до бізнес-центру, вигнав охоронців з будівлі та зробив декілька хаотичних пострілів. Стрілок погрожував встановити "розтяжку" у приміщенні. На місце стрілянини прибули спецпризначенці та затримали чоловіка під час перемовин.

Читайте також, що у Києві через падіння людини на колії зупиняли роботу метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися