Коли у Києві почнуть продавати ялинки

Офіційні ялинкові базари у столиці працюватимуть до 31 грудня

Стало відомо, якого числа у столиці відкриваються базари, де городяни зможуть придбати ялинку до Нового року. Про це повідомляє видання "Сьогодні", посилаючись на КМДА.

За інформацією джерела, ялинкові базари відкриють уже 15 грудня. Основним організатором цього року буде КП "Міський магазин". Наголошується, що всі ялинки, виставлені на продаж, мають бути з чіпами та документами, у яких зазначено, звідки деревця привезені.

Точна кількість точок продажу поки не затверджена. Ймовірно, як і минулого року, їх буде кілька десятків по всьому місту. Відомо, що локації працюватимуть до 31 грудня.

У КМДА наголосили, що особливу увагу буде приділено проблемним локаціям, на які раніше скаржилися городяни. Натомість розглянуть місця, де ялинкові базари було б доречно відкрити. Наразі всі локації затверджуються з районами.

Вартість новорічних ялинок поки що залишається невідомою. Однак у мерії розповіли, що підприємці платитимуть за одне торгове місце 5000 гривень.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що директор компанії Folk Ukraine Ігор Добруцький розповів, скільки коштуватиме організація новорічних свят у Києві цього року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, коли у столиці почнуть встановлювати новорічну ялинку на Софіївській площі, а також до свят для городян збудують льодову ковзанку. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися