У Києві в один день відкриють новорічну ялинку та льодову ковзанку

Дизайн ялинки розробляв директор компанії "Folk Ukraine"

У столиці незабаром почнуть встановлювати новорічну ялинку на Софіївській площі, а також до свят для городян спорудять ковзанку. Про це повідомляє видання "Парламент.ua".

Монтаж головної міської ялинки цього року розпочнеться 5 грудня. За словами Ігоря Добруцького, засновника та директора компанії "Folk Ukraine", городяни зможуть побачити новорічну красуню вже 10-11 грудня. У компанії також натякнули, що цього року у місті, можливо, ялинок буде дві.

Іграшки для головного символу Нового року вже упродовж двох місяців розписують львівські майстри. До речі, сама ялинка штучна – як данина сучасним екофрендлі-трендам і привезуть її зі Львова. Дизайн новорічної ялинки розробляв особисто Ігор Дробуцький. Він сам малює ескізи, якими надалі дизайнер робить макети.

picture

 (Фото: Folk Ukraine)

Цього року традиційно відкриття головної ялинки столиці відбудеться у День св. Миколая, 19 грудня, на Софіївській площі. Захід буде проходити з мером Віталієм Кличком та святим Миколаєм. Початок заходу запланований на 16.00.

Крім того, цього ж дня у столиці відкриють льодову ковзанку. Оскільки велику кількість розваг у зв'язку з карантинними обмеженнями організувати не буде можливості, городян вирішили порадувати ковзанкою, яку спорудять навколо пам'ятника Богдану Хмельницькому. Також будуть організовані фудкорти та ярмарки.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, як у Києві готуються у Новому році та якою буде новорічна ялинка. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що директор компанії Folk Ukraine Ігор Добруцький розповів, скільки коштуватиме організація новорічних свят у Києві цього року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися