Новорічні свята у Києві: скільки витратять на організацію та чого чекати городянам

На початку грудня у столиці вже почнуть встановлювати ялинку

У столиці повним ходом триває підготовка до Нового року та Різдва. На цей раз темою новорічного оформлення стане народження Ісуса. Про це повідомив президент компанії Folk Ukraine Ігор Добруцький, повідомляє "Суспільне".

Новорічну ялинку, яку встановлять у Києві, також прикрашатимуть на тему Різдва. Навколо неї буде зроблено панно, де зберуть 38 героїв зі Святої Сімейства. Над ялинкою планують зробити великий купол з ілюмінацією. За словами Добруцького, цією ялинкою городянам хочуть показати, що таке святе сімейство та якими раніше були традиції.

Встановлювати ялинку розпочнуть уже 5 грудня. На сторінці "Folk Ukraine" у Facebook відзначають, що цього разу її "одягнуть" у 10000 прикрас та головний новорічний атрибут засяє гірляндами теплого кольору. Крім того, на ялинці буде різдвяна квітка — шлюмбергера. Висота новорічної красуні становитиме 31 метр. Над ялинкою планують зробити великий купол з ілюмінацією, що миготить червоними, білими та помаранчевими квітами. У діаметрі він досягатиме приблизно 70 метрів.

"Цього року ми плануємо не лише оновити ялинку, але додати ще більше цікавих локацій. Нові фотозони, локації з розвагами для дітей та дорослих, ковзанка, смачна їжа та гарячі напої", - пишуть на сторінці "Folk Ukraine" у Facebook.

Натомість за містом організували резиденцію Доброчара, який відтепер є новим новорічним героєм. Там же відбудеться фестиваль ілюмінації. Всім гостям буде можливість побачити ілюмінації в 9, 10, 12 метрів. Також відбудеться фестиваль-Instagram, де буде близько 50 фотозон. У самій резиденції на гостей чекає така ж кількість локацій для створення яскравих фото.

Загалом на організацію свята цього року витратять приблизно 27-30 млн гривень.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві на "ВДНГ" готують святкові локації "Зимової країни". Організатори розповіли про нову розважальну програму. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що скільки кияни відпочиватимуть на новорічні свята у січні 2022 року. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися