Як виглядає Київ із космосу: астронавт опублікував чаруючі ФОТО

Фото були зроблені взимку

У мережі з'явилися знімки, на яких зображений Київ з космосу. Їх на своїй сторінці в Twitter опублікував французький пілот, астронавт Європейського космічного агентства Тома Песке.

За словами астронавта, що публікуються їм фотографії були зроблені в зимовий період. Тоді ще річка була покрита шаром льоду.

"Київ і красиві вири річки вгору за течією. Я пам'ятаю, як в минулий раз зробив цей знімок взимку, коли річка була заморожена і вся біла", - пише Тома Песке у своєму Twitter.

picture

Також варто відзначити, що кадри були зроблені з Міжнародної космічної станції, розташованої на висоті практично 408 кілометрів.

picture

До слова, раніше Європейське космічне агентство публікувало відео на YouTube-каналі ESA, де столиця України була показана з космосу. Тоді зображення було отримано завдяки супутнику Sentinel-2, який знаходився в 786 кілометрах над нашою планетою.

picture
Фото: ESA. Грудень 2020

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформувало читачів про те, що район Золотих Воріт потрапив у 20-ку кращих районів світу за версією британського журналу. У виданні зазначили, які на їхню думку місця рекомендується насамперед відвідати туристам, перебуваючи у столиці. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, як виглядає Подільський міст з висоти пташиного польоту. Кадри панорами Києва та Подільський міст з висоти пташиного польоту зняв український блогер і опублікував на своєму YouTube-каналі. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися