"Київ Цифровий" підключили до "Дії": стали доступні нові послуги

У застосунку "Київ Цифровий" відбулося масштабне оновлення

У столиці вдосконалили сервіс повернення евакуйованих авто в застосунку "Київ Цифровий". Тепер міський додаток також підключений до "Дії". Про це заявив Петро Оленич, керівник цифрової трансформації Києва та заступник голови Київської міської державної адміністрації.

Завдяки інтеграції з додатком "Дія" тепер можна подавати на перевірку інспекторам цифрові копії документів, таких як свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів та водійські посвідчення. Більше не потрібно фотографувати документи та завантажувати їх у "Київ Цифровий".

Раніше користувачам доводилося фотографувати водійське посвідчення вручну. Після сплати штрафу фотографія свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та водійського посвідчення надсилалися інспектору для перевірки. Водії чекали, поки інспектор ознайомиться з документами та схвалить їхній запит на повернення транспортного засобу.

Робота з "Дією" дозволяє швидко та без паперових документів повертати авто. Користувачі можуть завантажити цифрові копії своїх документів через "Дію" та миттєво отримати QR-код для отримання свого евакуйованого автомобіля. Таким чином, весь процес повернення транспортного засобу буде безпаперовим, з використанням лише цифрових документів.

Оновлення створене, щоб полегшити життя водіїв, спростити процес перевірки документів для інспекторів та дозволити їм затверджувати заяву одразу після завантаження документів.

Нова версія також має покращену систему сповіщень про повітряну тривогу, з налаштуваннями критичних сповіщень для користувачів iOS та закріпленими сповіщеннями для користувачів Android.

У січні в застосунку "Київ Цифровий" відбулося масштабне оновлення. У новій версії додатку "Київ Цифровий" додали інтеграцію з Контактним центром Києва 1551.

Читайте также