Найкращий стартап. Українські школярі зможуть поборотися за 1 млн доларів

Щоб відправити свій стартап, школярі мають зібрати команду, створити акаунт у Twitter

Українським школярам до 18 років пропонують взяти участь у міжнародному конкурсі стартапів — Startup World Cup 2022. Автор найкращого винаходу в Україні представлятиме свій проєкт у Кремнієвій долині. Головний приз для переможців — 1 млн доларів.

Щоб відправити свій стартап, школярі мають зібрати команду, створити акаунт у Twitter, відзняти відео, у якому поділяться ідеєю, створити презентацію свого винаходу та заповнити реєстраційну анкету англійською мовою.

Після реєстрації заявники повинні повідомити про участь у Twitter.

Реєстрація триватиме до 18 лютого.

Як повідомляли "Коментарі", у Київській міській раді пройшло нагородження переможців програми "City Boost" із підприємництва для стартапів, орієнтованих на благоустрій і розвиток міста. Переможцем програми обрано стартап Atmosphere, а команда проєкту отримала 50 тисяч гривень на розвиток ідеї. Водночас стартап Deputy CRM отримав спеціальний приз Київської міської ради у розмірі 30 тисяч гривень.

Крім того, раніше зазначалось, що вперше за історію американського конкурсу краси Ms. World International-2021 перемогу у ньому здобула дівчина з України. Нею стала киянка Валерія Байрамова. Відомо, що міжнародний конкурс Ms. World International існує понад 15 років. Він проходить у самому серці Америки — Маямі — за підтримки уряду. І Україна вперше взяла у ньому участь.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися