У Києві продають рибу вартістю, як автомобіль (ФОТО)

Норвезький магазин-ресторан Egersund Seafood в Києві продає величезного тунця, вартість якого складає 313 500 гривень. Про те, що це за вид риби й чому він так дорого коштує, дізнався "24 канал".

Відомо, що це блакитний тунець і важить він майже 200 кілограмів. Один кілограм риби коштує близько 1600 гривень. На фото видно, як на вітрині лежить величезна тушка, ціною 313 500 гривень. Продавчиня магазину говорить, що цілим тунця ніхто не купує, його ділять на частини, а потім продають.

У компанії також відзначили, що цей вид тунця виловлюють в норвезьких водах і поставляють в Україну. Він є одним із найсмачніших. Риба має високу жирністю, але одночасно містить мало вуглеводів. Тільки цей вид тунця має свою особливу, інтенсивну мармуровість.

Відомо, що в 1973 році виловлювати цей вид тунця заборонили, оскільки він був на межі зникнення, але три роки тому дозвіл знову відновили. Вага такого тунця може досягати й 500 кілограмів.

picture

Нагадаємо, що в Шевченківському районі столиці відкрився заклад "Японський привіт", власниками якого є ресторатори Дарина і Михайло Кацуріни. Головною "фішкою" закладу став "бутерброд" з мармуровою яловичиною, вартістю 2200 гривень за 220 грамів.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що в Оболонському районі столиці в фуд-холді Gastrofamily Food Market почав працювати робот-офіціант. Власник мережі ресторанів Дмитро Борисов зазначив, що робокотик швидко розвозить замовлення до столиків і "мурчить", якщо погладити його за вушком.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися