У фудмаркеті на Оболоні запустили робота-офіціанта (ФОТО)

В Оболонському районі столиці в фуд-холді Gastrofamily Food Market працює робот-офіціант. Про це повідомив власник мережі ресторанів Дмитро Борисов на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ресторатор зазначив, що в команді Gastrofamily почав працювати робокотик Фіц. Він швидко розвозить замовлення до столиків і "мурчить", якщо погладити його за вушком.

"Зараз працює, розвозить устриці, лобстерів, піцу, шашлики на Gastrofamily Market на Оболоні. Майбутнє настає з роботами PUDU ", - написав Дмитро.

Відомо, що у робокота є 3D-датчики й модульні шасі. Він може зупинитися та обійти перешкоди, як тільки виявить їх з будь-якого боку. Також робот має десятки оригінальних виразів обличчя, які роблять його схожим на кота. Акумулятор витримує від 12 до 24 годин. Вартість робота - понад 300 000 грн.

Нагадаємо, що недавно в столиці подружжя Михайло та Дар'я Кацуріни відкрили новий заклад під назвою "Японський привіт". У ньому відвідувачам пропонують скуштувати "бутерброд" за 2200 гривень. Річ у тому, що головним компонентом страви є мармуровий яловичий стек (вагю А5), відповідно, і ціна за нього висока.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в Оболонському районі в парку" Наталка "почали реконструкційні роботи в Кесон, яке ще називають" сталінське метро ". Повідомляється, що залізобетонну конструкцію перетворять на двоповерховий ресторан. Верхній поверх буде виконано у формі скляного купола з двома оглядовими майданчиками. До них будуть вести сходи, які будуть виходити зовні з ресторану.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися