DZIDZIO подарував колишній дружині розкішну квартиру під Києвом (ФОТО)

Артист заявив, що не ділив майно з колишньою дружиною, а просто все подарував

Відомий український виконавець, засновник музичного гурту DZIDZIO Михайло Хома, подарував своїй колишній дружині дорогу квартиру в шикарному комплексі біля Обухова. Про це повідомляє ТСН.

Музикант зазначив, що після розлучення зі своєю дружиною Ярославою Притулою вони не ділили майно. Замість цього він просто подарував їй їх загальну квартиру. У коментарі журналістам Хома підкреслив, що в цій ситуації він вчинив так, як повинна була вчинити людина.

Квартира, яку після розлучення отримала ексдружина артиста, розташована в селі Підгірці, що входить в Обухівський район Київської області. Вона знаходиться в житловому комплексі неподалік від озера. Навколо неймовірно красива природа і свіже повітря.

До слова, ціни на квартири в такому комплексі стартують від 2,13 млн гривень за однокімнатну. Трикімнатна квартира обійдеться в більш ніж 5 млн гривень.

picture

Квартира в Підгірцях, яку DZIDZIO подарував колишній дружині

Нагадаємо, що фронтмен групи DZIDZIO і його дружина Ярослава розлучилися навесні 2021 року. До цього більше пів року пара не жила разом. В цілому в шлюбі Михайло і Ярослава прожили 20 років.

В одному з інтерв'ю колишня дружина артиста повідомила, що вони намагалися врятувати шлюб і навіть відвідували психолога. Однак в один момент зрозуміли, що їм краще розлучитися.

Ярослава також зазначила, що з появою групи Dzidzio, вона стала для чоловіка на першому місці. Згодом почалися непорозуміння, образи замовчувалися і накопичувалися, що в підсумку і призвело до руйнування багаторічного шлюбу.

Раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що модель з Києва, котра відкрила показ Prada в Мілані, розповіла, скільки можна заробити на подіумі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.


Також видання повідомляло про те, що співачка Оля Полякова співачка своїм коштом буде лагодити дах собі та сусідам. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися