"The Chernobyl Fallout": в Україні знімають англомовний хоррор про Чорнобиль (ФОТО)

Фільм вийде на екрани вже восени 2022 року

Український режисер Василь Москаленко знімає новий фільм жахів про Чорнобильську зону відчуження - "The Chernobyl Fallout". Він написав сценарій, а також виконав одну з ролей. Також у фільмі знімалися відомі українські та закордонні актори. Про це повідомляє видання ITC.

Сюжет хоррора про Чорнобиль полягає в тому, що в зоні відчуження при загадкових обставинах пропадає вчений з Великобританії. У місто-привид на пошуки відправляється сестра вченого — Олівія. Там вона знайомиться з екстравагантною дівчиною на ім'я Анастасія, яка працює в місцевому готелі. Олівія просить нову знайому допомогти в пошуках її брата. А далі починається найцікавіше ...

picture

У фільмі творці зачіпають одну з дуже важливих проблем — Чорнобильську аварію. Режисер Василь Москаленко визнається, що хоче цим фільмом звернути увагу людей на наслідки вибуху на Чорнобильській атомній електростанції.

За інформацією джерела, у проєкті також бере участь голлівудський сценарист Майк Маккі. Виробництвом фільму займається кінокомпанія Hollywood Ukraine. Відомо, що кінокартина доступна лише англійською мовою, оскільки планується до випуску в міжнародний прокат.

picture

Головну роль в хоррор зіграє Хлоя Луїза Буенс, актриса з Великобританії, відома своєю грою у фільмах "Круелла" і "Кінгсман". Також ролі зіграють українські актори Роб Фельдман, Олег Деркач, Кіра Подольська і Ксенія Мішини, яка знімалася в проєктах "Холостячка" і "Танці з зірками".

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що модель з Києва, котра відкрила показ Prada в Мілані, розповіла, скільки можна заробити на подіумі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що уродженка Київської області стала персонажем відомої комп'ютерної гри. Американські журналісти прозвали героїню "Леді-смерть". Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися