У Броварах з'явиться басейн із зоною відпочинку (ФОТО)

Як облаштують нову локацію

У Броварах локація "Шайба" у центральному парку міста матиме новий функціонал. Про це розповіли у комунальному підприємстві "Бровари-Благоустрій", передають "Коментарі".

Зараз у центральному парку Броварів готують для відкриття басейн з зоною відпочинку. Не виїжджаючи за межі міста тут можна буде і скупатися в басейні, і на пляжі позагорати. Поки що у парку "Перемога" тривають монтажні роботи.

За словами заступника директора КП "Бровари-Благоустрій" Костянтина Ліпського, для облаштування басейну уклали договір з приватним підприємцем. Бізнесмен споруджує розбірну конструкцію басейну за власні кошти. Розміри басейну становлять 25 на 16 метрів, глибина — від 20 сантиметрів до майже півтори метри. Поряд планують облаштувати ще й дитячий басейн. Дезінфекцію води проводитимуть через УФ-лампи та методом хлорування.

Поряд з басейном облаштують пісочний пляж з роздягальнями та душовими кабінами, а також з лежаками та парасольками. В межах локації працюватиме фуд-корт. Зона відпочинку зможе прийняти до 150 відвідувачів та буде цілком безалкогольна. Відкриття планується на перше липня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області перевірили водні об’єкти. За результатами перевірки робоча група встановила, що всі місця на території Броварського району непридатні для купання.

Нагадаємо, у компанії "Київводоканал" спростовували інформацію про можливий спалах холери через холерну паличку у воді. Деталі  — за посиланням.

Читайте також, де басейн під відкритим небом відкривають у парку під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися