Обстеження водойм провели у Броварському районі Київщини

Чи можна купатися в районі

У Броварському районі Київської області перевірили водні об’єкти. Про результати перевірки розповіли у Броварській районній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, водойми перевірили для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та нещасних випадків під час відпочинку. Робоча група Броварської районної військової адміністрації спільно з представником місцевого управління Держпродспоживслужби у Київській області та рятувальниками встановила, що всі місця на території Броварського району не є придатними для купання.

Водойми Броварського району не відповідають санітарно-епідеміологічним нормам та вимогам облаштування місць масового відпочинку. На місцях, де заборонили купання, встановили інформаційні щити з написами "Купатися заборонено", "Небезпечно" та "Швидка течія".

Нагадаємо, у компанії "Київводоканал" спростовували інформацію про можливий спалах холери через холерну паличку у воді. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вже другий російський гелікоптер витягли з днища Київського водосховища. Вже на березі в уламках бойової машини знайшли тіла двох російських військових. Детальніше про те, як витягували збитий Збройними Силами України ворожий гвинтокрил, дивіться у сюжеті МВС України.

Читайте також, що показали перевірки якості води на пляжах Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися