На ВДНГ на киян чекає безкоштовна велосипедна екскурсія

Захід присвятили до Дня народження комплексу

У Національному комплексі "Експоцентр Україна" (ВДНГ) проведуть для всіх охочих безкоштовну велосипедну екскурсію до Дня народження комплексу . Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Велосипедну екскурсію на честь 64-у річниці з дня відкриття ВДНГ організують наступної середи, 6 липня. На гостей Експоцентру чекає знайомство з історією комплексу під час велопрогулянки найвизначнішими та наймиловиднішими місцями на ВДНГ.

Організатори анонсували частину запланованого веломаршруту — це Липова алея, "Тунель кохання" та Сад бажань. Екскурсія розпочнеться зі збору учасників о 16:30 біля центрального входу на ВДНГ. Тривалість велосипедної прогулянки становить 2,5 години. На екскурсії можна скористатися власним велосипедом чи орендувати на ВДНГ. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

З початку повномасштабного російського військового вторгнення в Україну  на ВДНГ значно впала відвідуваність, водночас зросла популярність урбан-парку. У порівнянні з минулим роком відвідуваність комплексу у травні впала на 60%, а у червні — на 50%. Водночас, відкритий торік урбан-парк у червні цього року відвідали понад 130 тисяч людей, що на 15% більше, ніж торік у вересні, коли парк було відкрито та становить понад половину усіх відвідувачів Національного комплексу "Експоцентр Україна".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Національному комплексі "Експоцентр Україна" відкрили нові локації для сімейного відпочинку. Запрацювали локації, яких у захваті і дорослі, і діти. Це "Планета метеликів" та Animal Park. Подробиці та фото – в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві всі парки та сквери обстежили на вибухонебезпечні предмети та закрили кілька локацій для відвідування – де небезпечні зони відпочинку у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися