"Потяг до перемоги" незабаром вирушить з Києва до Молдови

Маршрут анонсували в "Укрзалізниці"

Культовий "Потяг до перемоги" вирушить з Києва до Молдови наступного тижня. Новий маршрут та розклад анонсували в державному підприємстві "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

За даними перевізника, "Потяг до перемоги" курсуватиме з наступної суботи, 5 листопада, за маршрутом № 351/352 Київ – Кишинів. Поїзд вирушатиме з Києва о 17:02 та прибуватиме до столиці Молдови о 10:38. Зворотно відправлення о 17:45 та прибуття до Києва об 11:48.

"Потяг до перемоги", вагони якого розписані українськими митцями, протягом двох місяців подорожував усіма регіонами України, а також став місцем спеціального брифінгу держсекретаря США Ентоні Блінкена. Проєкт є спільною ініціативою Укрзалізниці та Gres Todorchuk під кураторством Каті Тейлор", зазначили в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, кілька маршрутів поїздів з Києва курсуватимуть за оновленим графіком. Позитивних змін зазнали швидкісні поїзди Інтерсіті+ з Києва до Перемишля та в зворотному напрямку. Окрім того, час відправлення поїздів напрямків Київ – Харків – Київ та Київ – Чернігів – Київ став зручнішим для пасажирів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві до Дня залізничника організували ретротур на легендарному гайворонському паровозі Гр-280. Святковий ретротур Гайворонською вузькоколійкою відбудеться за маршрутом Гайворон — Бершадь. Організатори обіцяють учасникам подорож на поїзді, який везтиме старовинний 70-річний паровоз. Пасажири зможуть побачити мальовничі краєвиди українського Поділля та скоштувати смачну уху в казані на березі Південного Бугу під виступ народного музичного колективу. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві забезпечать генераторами залізничний вокзал "Дарниця"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися