Поїзди з Києва курсуватимуть за новим зручнішим графіком

На яких маршрутах запровадили зміни

Кілька маршрутів поїздів з Києва відтепер курсуватимуть за оновленим графіком руху, що буде значно зручніше для пасажирів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "Укрзалізниця".

У перевізника зазначили, що на дільницях із найбільшим пасажиропотоком вдвічі збільшили кількість вагонів у 17 існуючих поїздах. Це дасть можливість більш ефективно використовувати парк локомотивів та зменшити витрати електроенергії на тягу.

Швидкісні поїзди Інтерсіті+ зазнали позитивних зрушень у графіку:

·       № 715/716 Київ – Перемишль – Київ пришвидшено на дві години в кожному напрямку;

·       № 705 Київ – Перемишль пришвидшено на понад три години.

Час відправлення поїздів напрямку Київ – Харків – Київ та Київ – Чернігів – Київ став зручнішим для пасажирів:

·       № 723 Харків – Київ вирушатиме з Харкова о 17:06, прибуватиме в Київ о 22:07;

·       № 725 Харків – Київ вирушатиме з Харкова о 07:15, прибуватиме в Київ о 12:19;

·       № 724 Київ – Харків вирушатиме з Києва о 15:53, прибуватиме до Харкова о 20:53;

·       № 708/707 Київ – Чернігів вирушатиме з Києва о 07:43, прибуватиме до Чернігова о 10:11;

·       № 710/709 Чернігів – Київ вирушатиме з Чернігова о 17:21, прибуватиме до Києва о 19:48.

Загалом "Укрзалізниця" презентувала оновлений графік руху поїздів, яким передбачено 14 нових рейсів, серед яких чотири поїзди міжнародного сполучення до Кишинева, Перемишля, Хелма та Відня, а також 58 оптимізованих рейсів по Україні й за кордон.

Нагадаємо, у Києві забезпечать генераторами, що отримали від Товариства Червоного Хреста України, залізничний вокзал "Дарниця". На залізничних вокзалах України розгортатимуть пункти обігріву, де можна буде отримати чай, каву та зігрітися. Генератори дозволять зробити вокзали незалежними від можливих атак російських окупантів на енергетичну інфраструктуру України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві до Дня залізничника організували ретротур на легендарному гайворонському паровозі Гр-280. Святковий ретротур Гайворонською вузькоколійкою відбудеться за маршрутом Гайворон — Бершадь. Організатори обіцяють учасникам подорож на поїзді, який везтиме старовинний 70-річний паровоз. Пасажири зможуть побачити мальовничі краєвиди українського Поділля та скоштувати смачну уху в казані на березі Південного Бугу під виступ народного музичного колективу. Подробиці — за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виктор

30 жовтня 2022, 09:49

Цены на Интерсити уже запредельные!!! Неудобные сиденья . В туалетах заканчивается через 2-3 часа туалетная бумага, 3-4 - вода.Только попытаешься отдохнуть- по ногам клининговый менеджер шурует шваброй, и опять же, запредельные цены!!! Зачем добавлять ещё пустые вагоны к полупустом у поезду!?

Валерия

29 жовтня 2022, 18:02

Электрички Киев , Чернигов 708,710, раньше ходили в более удобное время.Например ,из Трускавца поезд прибывал в 8_45,а электричка на Чернигов шла в10,23, очень удобно было ,а сейчас уже не успеешь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися