З аеропорту "Бориспіль" відкрили авіарейси до Стокгольма

Перший літак зі Швеції зустріли водяною аркою

В Україні почав працювати новий маршрут Scandinavian Airlines з Києва до Стокгольма та у зворотному напрямку. Про це повідомили у міжнародному аеропорту "Бориспіль", передають "Коментарі".

За словами генерального директора аеропорту "Бориспіль" Олексія Дубревського, маршрут "Скандинавських авіаліній" "Стокгольм — Київ — Стокгольм" другий в Україні. Авіарейси з'єднують нашу країну зі столицею Швеції.

Перший авіарейс зі Стокгольма в аеропорту "Бориспіль" зустріли водяною аркою. Літак Airbus доправлятиме пасажирів до Швеції та в Україну щочетверга. Авіарейс зі Стокгольма відправляється о 08:45 та прибуває до міжнародного аеропорту "Бориспіль" о 13:10. Авіакомпанія також здійснювала рейси до аеропорту "Бориспіль" зі столиці Норвегії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що угорська бюджетна авіакомпанія WizzAir відновила рейси з Києва до Неаполя та Катовіце. Лоукостер відновив перельоти з Києва до польського Катовіце та італійського Неаполя, а також з Одеси до Абу-Дабі з жовтня. Вартість авіаквитків стартувала від 339 гривень.

Нагадаємо, угорський лоукостер Wizz Air також запускає новий авіарейс з Києва в столицю Швеції Стокгольм. Рейси здійснювались з 2010 року, проте потім їх закрили. Авіарейс "Київ — Стокгольм" буде виконуватися двічі на тиждень. Перший переліт запланований на 16 грудня.

Читайте також, яка країна у Карибському морі може стати ближчою для українців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися