Wizz Air відкриє авіарейс із Києва на литовський морський курорт

Що відомо про новий напрямок та ціни на білети

Із міжнародного аеропорту "Київ (Жуляни)" можна буде дістатися економічним прямим рейсом до курорту Паланга, що у Литві. Про новий напрямок лоукостера Wizz Air пише avianews.

Литовське місто Паланга розташоване на березі Балтійського моря. Прямі авіарейси з Києва до нього авіакомпанія Wizz Air відкриє з 29 березня 2022 року. Літати до Литви та у зворотному напрямку до Києва лоукостер буде по вівторкам та суботам.  

З Києва до Паланги авіарейс відправлятиметься о 12:35 з прибуттям до Литві за майже дві години о 14:20. З Паланги відправлення до Києва о 14:55 з прибуттям до столиці України о 16:35. Відомо, що найнижча ціна на квиток в один бік з перевезенням лише ручної поклажі становить 809 гривень. Забронювати його можна на офіційному сайті авіакомпанії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що угорська бюджетна авіакомпанія WizzAir відновила рейси з Києва до Неаполя та Катовіце. Лоукостер відновив перельоти з Києва до польського Катовіце та італійського Неаполя, а також з Одеси до Абу-Дабі з жовтня. Вартість авіаквитків стартувала від 339 гривень.

Нагадаємо, угорський лоукостер Wizz Air також запускає новий авіарейс з Києва в столицю Швеції Стокгольм. Рейси здійснювались з 2010 року, проте потім їх закрили. Авіарейс "Київ — Стокгольм" буде виконуватися двічі на тиждень. Перший переліт запланований на 16 грудня.

Читайте також, яка країна у Карибському морі може стати ближчою для українців.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися