Туристичний маршрут на день: чим цікаве місто Славутич (ФОТО)

Вісім локацій можна охопити пішою прогулянкою

У Київській області створили екскурсійний маршрут вихідного дня, на якому можна охопити пішою прогулянкою вісім цікавих локацій у місті Славутич. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Управління туризму Київської обласної державної адміністрації.

Туристичний маршрут у Славутичі має вісім зупинок. Це місто сподобається тим, хто любить міський моденізм в архітектурі. Тут можна повноцінно відпочити та перезавантажитись у спокійній атмосфері. У Славутичі можна ознайомитися з архітектурою восьми іноземних країн та прогулятись верхи по мальовничим лісам.

Перша зупинка знаходиться у 190 кілометрах від Києва. Це Архітектурний комплекс центральної площі Славутича. У пішій доступності на відстані 900 метрів розташоване найстаріше місце Славутича — центральний парк. Тут встановлена скульптура "Козулі".

Найбільш екзотичні предмети міського дизайну можна побачити через 350 метрів від центрального парку Славутича. Це — мангали Єреванського кварталу. Ще через 400 метрів на вас чекає Бакинський квартал. Тут розташоване великомасштабне декоративне панно "Азербайджан". На п’ятій зупинці маршруту через 850 метрів від Бакінського кварталу на вас чекає стела "Союзні Республіки". Вона знаходиться в кінці бульвару в Тбіліському кварталі.

Далі — Бєлгородський бульвар, розташований за кілометр від попередньої локації, між Невським і Бєлгородським кварталами. Сьома зупинка маршруту за пів кілометри цікава кварталами країн Балті Вільнюський, Ризький та Талліннський. Тут також розташований фонтан "Брати" На завершальній зупинці туристичного маршруту по Славутичу ви побачити символ міста. Монументально-архітектурна споруда "Білий ангел" знаходиться за кілометр від кварталів країн Балтії.

У Київській області також створили екскурсійний маршрут вихідного дня з основними природними та історичними локаціями та неповторними краєвидами. Він має чотири зупинки у заповіднику, парку, історичних та мальовничих місцях. Розпочинається подорож із Переяслава.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області створили цікавий екскурсійний маршрут вихідного дня з основними романтичними локаціями у Білій Церкві. Туристичний маршрут має чотири зупинки у неймовірно привабливих і романтичних восени місцях. Під час відпочинку на цих локаціях можна зробити мальовничі фото та провести незабутній час із родиною.

Нагадаємо, у Київській області в рамках патріотичного проєкту створили екскурсійний маршрут під назвою "Стежками Миколи Пимоненка". Туристичний маршрут має п’ять зупинок, а розпочинається з Боярського краєзнавчого музею.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Славутич.

20 листопада 2021, 18:34

Спальный район, не город.Пока работала станция- шиковали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися