Під Києвом відкрили кілька локацій для зимового відпочинку (ФОТО)

Де розташовані казкові святкові місця для відпочинку та що про них відомо

Неподалік Києва почали працювати кілька локацій для зимового відпочинку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Управління туризму Київської обласної державної адміністрації.

У Бориспільському районі Київщини є багато дивовижних й неповторних місць для відпочинку взимку. Одна з таких локацій знаходиться у селі Проців. В 45 кілометрах від центра Києва майже на кожній вулиці Процева є мальовничі куточки. Тут "оселилися" казкові герої, майстерно вирізьблені вказівники та декорації, оформлені в етнічному стилі. Село Проців потопає у лісі та має кілька водойм. Природу доповнюють млинки, кринички, хатинки та плетені тини. У сільському парку можна чудово провести час за прогулянкою алеями.

Ще одна казкова локація під Києвом чекає на відвідувачів з четвертого грудня. У селі Мотижин почав працювати новорічний "Добропарк". Тут встановили яскраві святкові декорації та ялинку, є снігова гірка та фудкорт.

Протягом двох місяців у "Добропарку" вперше буде працювати Резиденція Доброчара. Тут кожна кімната оповита таємничою атмосферою Різдва. Гостей зустрічатимуть ельфи, а сам Доброчар чекатиме у своєму кабінеті. Навколо Резиденції Доброчара встановили пів сотні неймовірних світлових фігур новорічних казкових героїв. Також є розважальні атракціони.

Ще одне з цікавих місць для зимових розваг та відпочинку розташоване в Обухівському районі Київської області. В селі Копачів можна відвідати "Парк Київська Русь". Тут дорослі та діти зможуть долучитися до давніх слов'янських зимових забав.

У Київській області також можна покататися на лижах або сноуборді. У сорока хвилинах їзди від Києва є курорт Gvozdoff, розташований в селищі Гвоздів. Тут новенькі підйомники та спорядження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області створили цікавий екскурсійний маршрут вихідного дня з основними романтичними локаціями у Білій Церкві. Туристичний маршрут має чотири зупинки у неймовірно привабливих і романтичних восени місцях. Під час відпочинку на цих локаціях можна зробити мальовничі фото та провести незабутній час із родиною.

Нагадаємо, у Київській області у рамках патріотичного проєкту створили екскурсійний маршрут під назвою "Стежками Миколи Пимоненка". Туристичний маршрут має п’ять зупинок, а розпочинається з Боярського краєзнавчого музею.

Читайте також, що цікавого подивитися у Бориспільському районі Київщини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися