Для зимового відпочинку з’явився ще один туристичний маршрут (ФОТО)

Організатори обіцяють неймовірне задоволення та купу вражень

У Київській області розробили ще один туристичний маршрут для зимового відпочинку. Про це розповіли в Управлінні туризму Київської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі".

У відомстві вважають, що новорічні та різдвяні свята — це саме час здобути нові враження у туристичному маршруті до Медвино зі смачним обідом на хуторі Савки. Він починається з екопарку Медвино, де можна побачити, як стадо оленів перестрибують через річку за кілька метрів від вас. Екопарк у Медвино — унікальний природний комплекс поблизу Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника.

У Медвино створені всі умови максимально наближені до дикої природи. Тут дикі тварини почувають себе вільно. Парк налічує близько 500 особин трьох видів оленів на 170 гектарів землі. Плямистий, благородний олені та лань європейська гармонійно мешкають з іншими тваринами на одній території. За ними дуже цікаво спостерігати на екскурсіях з оленярем.

Наступна зупинка у селищі Нові Петрівці у хуторі Савки. Це музей, де можна навчитися ремеслам, поласувати українським борщем із печі та дізнатися, як господарювали прадіди. У цій локації екскурсію проводить господар із дружиною у форматі мандрівки подвір'ям і давніми поліськими хатами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області розробили маршрут зимової мандрівки з особливим шармом. Цінителям зимового відпочинку пропонують подорож до Білої Церкви. Туристичний зимовий маршрут не залишить без незабутніх вражень, обіцяють організатори.

Ще одне з найцікавіших місць для зимових розваг і відпочинку знаходиться в Обухівському районі Київської області. У селі Копачів можна відвідати "Парк Київська Русь". Тут дорослі та діти зможуть долучитися до давніх слов'янських зимових забав.

У Київській області можна покататися на лижах чи сноуборді. За сорок хвилин їзди від Києва знаходиться курорт Gvozdoff, розташований у селищі Гвоздів. Тут нові підйомники та спорядження.

Нагадаємо, у першому місяці наступного року буде 12 офіційних вихідних днів. На початку січня на українців чекають два невеликі вікенди по три дні. Неробочими у січні будуть субота, 1 січня, неділя, 2 січня, та понеділок, 3 січня. Потім п'ятниця, 7 січня, субота, 8 січня, та неділя, 9 січня. У четвер, 6 січня, буде скорочений день. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися