На Київщині можна відвідати унікальний заповідник (ФОТО)

Що цікавого в історико-етнографічному комплексі

У Національному історико-етнографічному заповіднику у Переяславі взимку можна відвідати кілька цікавих місць. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на рекомендації Управління туризму Київської облдержадміністрації.

Національний історико-етнографічний заповідник "Переяслав" розташований на площі понад 3000 га. Це один із найбільших українських музейних комплексів, до складу якого входять понад 400 культурних пам'яток і десятки тематичних музеїв.

На території Національного історико-етнографічного заповідника "Переяслав" рекомендують відвідати кілька унікальних музеїв. Один із таких закладів – Музей українського рушника. Ще одна цікава для відвідування локація – це будинок Гончара.

У Переяславі розташований Музей космосу. Він розташований у приміщенні дерев'яного храму – церкви святої Параскеви, яка є пам'яткою народної архітектури. Ідея створення Музею космосу у Переяславі належить видатному культурному діячеві та Герою України Михайлу Сікорському. Він керував історичним музеєм у Переяславі, а згодом і Національним історико-етнографічним заповідником з 1951 по 2008 роки.

Для відвідування музеїв взимку в Управлінні туризму Київської облдержадміністрації радять брати з собою бутерброди, гарячий чай у термосах і гарний настрій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що авіакомпанія "Азур Ейр Україна" (Azur Air Ukraine) почне виконувати регулярні рейси з Києва до низки країн Європейського Союзу. Деталі про нові маршрути на іноземні курорти та на острови - у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Київській області можна поринути у світ крафтового сиру за кількома захоплюючими гастрономічними туристичними маршрутами. У регіоні можна відвідати кілька дивовижних локацій, де виробляють найякісніші натуральні сири з козиного та коров'ячого молока. На козячих фермах цікаво подивитися на тварин, поринути у деталі сироваріння та скуштувати найсмачніші сири.

Читайте також, що під Києвом відкрили неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Инга

30 січня 2022, 16:08

Очень красивое место. https://bg.oktyne.pp.ua Надо будет заехать с семьей!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися