У парку "Київська Русь" відбудеться парад коней рідкісних порід (ФОТО)

Яку програму обіцяють організатори

У парку "Київська Русь" запрошують долучитись до неймовірного світу коней під час відвідування шоу-програми. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію адміністрації закладу.

Шоу-програма у парку "Київська Русь" відбудеться цими вихідними. Під час заходу під назвою "Небесні коні" на гостей чекає парад княжих прапорів, кінні виступи, володіння зброєю верхи на конях та показ порід. Організатори обіцяють відвідувачам насичену програму та незабутні враження.

У ці суботу та неділю на головному ристалищі парку "Київська Русь" відбудеться парад коней з рідкісних історичних порід Княжої конюшні. Деякі з них завезені в одиничному екземплярі в Україну. Гостям Древнього Києва розкажуть про походження порід, а також про їхніх відомих власниках у давні часи. Для відвідувачів проведуть цікаві майстер-класи по догляду за кіньми, по іхньому сідланню і запряганню в екіпаж.

У парку "Київська Русь" також можна із дозволу адміністрації погодувати коней з рук. Для цього з собою можна взяти яблука, морковку та буряк. У закладі оприлюднили кілька світлин коней, які братимуть участь у шоу-програмі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області можна відвідати унікальний заповідник. У Національному історико-етнографічному заповіднику у Переяславі взимку можна відвідати кілька цікавих локацій. Це один із найбільших українських музейних комплексів, до складу якого входять понад 400 культурних пам'яток і десятки тематичних музеїв. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, де неподалік Києва можна цікаво відпочити у новому пішохідному турі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися