На ремонт гуртожитку академії СБУ витратять десятки мільйонів

Що відомо про тендер та обсяги робіт

У Києві на капітальний ремонт та перепланування приміщень гуртожитку Національної академії Служби безпеки України витратять десятки мільйонів гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель ProZorro.

За капітальний ремонт та часткове перепланування приміщень правого крила двосекційного дев’ятиповерхового гуртожитку по проспекту Валерія Лобановського, 98 у Солом’янському районі Києва готові заплатити 56 мільйонів гривень. Замовником ремонтних робіт виступає Національна академія Служби безпеки України. Тендер оголосили цього тижня. Аукціон заплановано провести 23 травня.

Згідно з умовами тендеру, підрядник має встановити в гуртожитку господарсько-питний водопровід, трубопровід гарячої води, каналізацію, системи опалення та вентиляції та електроосвітлення. Капітальним ремонтом передбачено влаштування на першому поверсі кабінету коменданта, коворкінгу для мешканців гуртожитку, зони загального користування, пральні та інших підсобних приміщень. З другого по дев’ятий поверхи розташовані житлові кімнати для мешканців гуртожитку.

На кожному поверсі мають виконати ремонт та часткове перепланування санітарних вузлів, душових та кухонь. Усі роботи з капітального ремонту гуртожитку Національної академії Служби безпеки України переможець тендеру повинен бути виконати до 30 вересня 2024 року. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт благоустрою скверу поблизу райдержадміністрації витратять мільйони гривень. Згідно з умовами тендеру, на ремонт скверу імені Кошиця готові витратити понад 5,5 мільйонів гривень. Замовником робіт виступає комунальне об'єднання "Київзеленбуд". Підрядник має провести в сквері поблизу Дарницької районної державної адміністрації озеленення, а саме — облаштувати газон, висадити кущі та дерева. До робіт також входить благоустрій території скверу, встановлення лав та урн і флагштоку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Окрім того, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. 

Читайте також, чому "Київводоканал" звинуватили у неадекватних витратах грошей під час війни.

Читайте также