На ремонт фонтану з вау-ефектом в Ірпені витратять значні гроші

Що відомо про умови тендеру

В Ірпені оголосили тендер на поточний ремонт фонтанів "Дуга" та "Шахи" в центрі міста. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель ProZorro.

Згідно з умовами тендеру, на ремонт дугообразного фонтану з вау-ефектом в Ірпені та ще одного фонтану "Шахи" по вулиці Шевченка готові були витратити 1,5 мільйони гривень. Замовником робіт виступає комунальне підприємство "Управління житлово-комунального господарства "Ірпінь" Ірпінської міської ради. Результати аукціону, який відбувся першого травня, вже відомі.

Переможцем тендеру щодо ремонту двох фонтанів в Ірпені оголошено ТОВ "Діон Україна". Підрядник готовий виконати ремонтні роботи за один мільйон 385 тисяч гривень. Ремонтні роботи мають бути виконані до кінця цього року.

Нагадаємо, у Києві розпочинається сезон роботи водограїв в зонах відпочинку. Перші фонтани запрацюють у столиці вже у найближчі дні. У цьому сезоні у Києві запустять водограї на кількох локаціях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Окрім того, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. 

Читайте також, що у парках та скверах Києва масово крадуть квіти та молоді дерева



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


дом

2 травня 2023, 18:28

Нема слів.!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися