У Києві на ремонт станції швидкої витратять десятки мільйонів

Що відомо про умови тендеру

У Києві оголосили тендер на ремонт гаражу під станцію швидкої у Києві, на що планують витратити десятки мільйонів гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

Згідно з умовами тендеру, на капітальний ремонт будівлі гаражу під відділення екстреної медичної допомоги готові витратити майже 51 мільйон гривень. Мова йде про підстанцію №3, розташовану на вулиці Героїв Оборони, 3а у Голосіївському районі Києва. Замовником робіт виступає комунальне некомерційне підприємство "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва" виконавчого органу Київської міської ради.

Підрядник має виконати капітальний ремонт до 23 грудня 2024 року. В аукціоні брав участь лише один учасник — ТОВ "Абсолют-Клімат". Підприємство готове виконати роботи за майже 50, 7 мільйонів гривень. Поки що цей учасник тендеру очікує рішення та ще не оголошено про його перемогу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві оголосили тендер на розробку проектної документації на капітальний ремонт корпусу №1 КНП "Клінічна лікарня "Психіатрія". На розробку проекту документації на капітальний ремонт психіатричної лікарні, розташованій у Подільському районі Києва, готові були витратити понад 1,8 мільйонів гривень. Замовником робіт виступає комунальне некомерційне підприємство "Клінічна лікарня "Психіатрія". Медичний заклад розташований на вулиці Кирилівська, 103. Тендер оголосили першого травня. Однак аукціон призупинили.

Нагадаємо, що владу Києва закликали відремонтувати міську психіатричну лікарню імені І. П. Павлова. Авторка петиції Катерина Власенко наголосила, що у медичному закладі жахливий стан приміщень. На її думку, в психіатричній лікарні необхідно не тільки зробити ремонт, а й збільшити кількість місць та облаштувати спортивні зали, бібліотеки та інші місця для реабілітації хворих. Для розгляду звернення у Київській міській раді петиція має зібрати понад шість тисяч голосів на підтримку. Збір підписів ще триває — залишилось два дні.

Читайте також, що у Київській області навпроти лікарні жінка пограбувала клумбу з квітами. Оприлюднено відео детективної історії з життя міста Біла Церква



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися