Під Києвом збудують нову школу та дитячий садок (ФОТО)

На навчальні заклади виділили гроші з державного бюджету

У Ворзельському старостаті з’явиться новий садочок та школа. Про це розповів Бучанський міський голова Анатолій Федорук, передають "Коментарі".

За його словами, Кабінет міністрів України затвердив фінансування на будівництво початкової школи з дошкільним підрозділом у розмірі 110 мільйонів гривень.

"Цьому передувало виготовлення нами проєкту розбудови існуючої школи, який ми передали уряду на розгляд разом з кошторисною документацією. Так у майбутньому початкова школа зможе комфортно приймати 360 учнів, а садочок — 85", — прокоментував Федорук.

Мер Бучі зазначив, що це будуть інклюзивні навчальні заклади, у яких створять безбар’єрний простір та сучасні умови для усіх дітей. Також при будівництві планують врахувати всі стандарти задля максимального збереження довкілля.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Києва почали демонтаж житлового будинку заради забудови. Юрист громадської організації "Карта реновації" Дмитро Перов заявив, що мова йде про будинок на вулиці Жилянській, де раніше була територія молокозаводу, зокрема тут розміщувалася адміністрація підприємства. У ХІХ столітті садиба належала до території пивзаводу Йосифа Бродського. Два роки тому історичний будинок потрапив до так званого "Списку Кличка по культурній спадщині".

Читайте також, що у Київській області за "копійки" виставили на приватизацію спиртовий завод.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Макс

21 червня 2023, 16:53

Оснащення для нових навчальних закладів на сайті Навчальний Стандарт

дом

21 червня 2023, 15:20

Дерьмо держится вверху при любих течениях,кому школа а кому процентов тридцать отката со своих компаний. Фседорук уникум при любой власти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися