Олімпійський центр у Києві замовив ремонт їдальні за 88 мільйонів

Що відомо про умови тендеру та закупівлю послуг

У Києві замовили капітальний ремонт їдальні на території державного підприємства "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа". Про це стало відомо з оголошеного тендера на пошук підрядника на сайті Prozorro, передають "Коментарі".

Згідно з умовами тендеру, на реконструкцію будівлі їдальні замовник ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" готовий витратити понад 88 мільйонів гривень. Заклад розташований у Голосіївському районі Києва на Столичному шосе, 19. Аукціон з пошуку підрядника вже відбувся із позначкою "Коригування". Переможцем тендеру на реконструкцію їдальні з розширенням приміщень стало ТОВ "КБК". Підрядник має виконати роботи до 31 жовтня 2024 року.

Окрім того, ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" замовив капітальний ремонт благоустрою території. На це готові витратити понад 162 мільйони гривень. Підрядник має виконати роботи з благоустрою території до 30 жовтня 2025 року. Переможець тендеру має замінити водопровідні споруди та пожежні гідранти, змонтувати огорожу, облаштувати паркові сходи, висадити понад сотню дерев і кущів, встановити систему поливу та камери відеоспостереження. Окрім того, до вартості робіт входять встановлення системи оповіщення, скульптури, лав та урн, облаштування музичного фонтану та майданчику під сенсорний інформаційний кіоск.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на території держпідприємства "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" у 2021 році тривали масштабні будівельні та ремонтні роботи. Тут проводили реконструкцію комплексного ігрового залу та будували басейн. Окрім того, два роки тому в Олімпійському центрі в Києві почали будувати готель. 

Нагадаємо, що закритий міжнародний аеропорт "Бориспіль" планує витратити десятки мільйонів гривень на прибирання. Згідно з умовами тендеру, підрядник має надавати послуги з прибирання та миття приміщень протягом року — з серпня 2023 року по кінець липня 2024 року. На комплексне обслуговування внутрішніх приміщень аеровокзального комплексу, паркінгу ДП МА "Бориспіль" та інших об’єктів аеропорту готові витратити понад 51,7 мільйонів гривень.

Читайте також, що у два кілометри дороги у Києві "закатають" мільярд гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися