У Борисполі витратять мільйони гривень на одне укриття

Подробиці бюджетних витрат стали відомі з оголошеного тендеру

У Борисполі планують збудувати нове укриття в одному з навчальних закладах міста за кілька мільйонів гривень. Про це стало відомо з оголошеного тендера на пошук підрядника на сайті Prozorro, передають "Коментарі".

Згідно з умовами тендеру, на нове будівництво захисної споруди цивільного захисту на території Бориспільський професійний ліцей готові витратити майже 7,8 мільйонів гривень. Навчальний заклад розташований в Борисполі по вулиці Ушакова, 17. Замовником будівельних робіт виступає Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації. Переможець тендеру має збудувати нове укриття у Бориспільському ліцеї до 31 грудня 2023 року. Аукціон запланований на четвер, 6 липня.

Переможець тендеру має виконати земляні та будівельні роботи для облаштування укриття в Бориспільському професійному ліцеї. До вартості замовлення також входять проведення інженерних комунікацій та інші роботи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах планують збудувати нове укриття в ліцеї за десятки мільйонів гривень. Згідно з умовами тендеру, на нове будівництво захисної споруди на території Броварського ліцею №1 готові витратити майже 25,5 мільйонів гривень. Навчальний заклад розташований в Броварах по вулиці Київська, 153. Замовником будівельних робіт виступає Управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради. Переможець тендеру має збудувати нове укриття у Броварському ліцеї №1 до 31 травня 2024 року. Аукціон запланований на 10 липня.

Нагадаємо, у Києві витратять 300 мільйонів гривень на бетонні модульні укриття. На ці гроші столична влада планує придбати та встановити 200-250 таких споруд.

Дивіться відео, як у Києві виглядає перше бетонне мобільне укриття.

Читайте також, що в укриття у Києві закупили двері в туалети по 600 доларів за штуку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися