На ремонт ліцею під Києвом витратять майже 200 мільйонів

Оголошено тендер на пошук підрядника

У Бучанському районі Київської області планують зробити реконструкцію будівлі "Вишнівського ліцею "Ідеал". Про це йдеться в тендері, оприлюдненому в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендері, передають "Коментарі".

За умовами оголошеного тендеру, замовником робіт з реконструкції виступає Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області. "Вишнівського ліцею "Ідеал" розташований у місті Вишневе по вулиці Машинобудівників, 3. За виконання робіт підряднику готові заплатити майже 188,5 мільйонів гривень. Аукціон заплановано на наступний тиждень. Торги відбудуться у понеділок, 25 грудня. Переможець тендеру має виконати ремонт до 26 грудня 2024 року. 

Нагадаємо, у Києві відкриється центр популяризації й просування вуличних культур. У молодіжному центрі Street Culture побудують залу-трансформер, яку відповідно до запиту перетворюватимуть на лекторій, денс-спот чи коворкінг. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені планують відремонтувати Дитячо-юнацьку спортивну школу (ДЮСШ). За умовами оголошеного тендеру, підрядник має зробити капітальний ремонт ДЮСШ, розташованій в Ірпені по вулиці Троїцькій, 40. За роботи готові заплатити майже 266,7 мільйонів гривень.

Читайте також, що на ремонт казарми під Києвом витратять десятки мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


так

20 грудня 2023, 19:17

переможець один,підконтрольна фірма голови ОПГ Фсе-до-рук))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися