Державне бюро розслідувань витратить мільйони на обслуговування автомобілів та офісу у Києві

Що відомо про замовлення послуг з тендерів

У Києві витратять мільйони на обслуговування автомобілів та офісу Державного бюро розслідувань України. Про це йдеться в оприлюднених в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендерах, передають "Коментарі".

Згідно з умовами одного з тендерів, на послуги з комплексного обслуговування адміністративної будівлі та прилеглої території Територіального управління Держаного бюро розслідувань у Києві готові витратити майже 3,4 мільйони гривень. Термін постачання послуг становить 12 місяців — з 23 січня по 31 грудня 2024 року. Адміністративна будівля Державного бюро розслідувань  у столиці розташована по вулиці Олени Теліги, 8.

На обслуговування автомобілів Державне бюро розслідувань готове витратити 1,2 мільйони гривень. Послуги з технічного обслуговування та ремонту службових транспортних засобів Територіального управління ДБР у столиці замовляють також на рік. Обидва аукціони призначені на 15 січня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Господарський суд Києва відкрив провадження за позовом Національного агентства з питань запобігання корупції про визнання недійсними договорів щодо оренди землі під штрафмайданчики поліцією. В діях посадовців столичної поліції виявили ознаки злочину, а саме — розтрату чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинену в особливо великих розмірах. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві судитимуть ексзаступника міністра оборони, який під час закупівлі продуктів для Збройних сил України завдав державі збитків державі на майже 12 мільйонів гривень. Його подільник — екскерівник департаменту Державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України вже отримав вирок суду.

Читайте також, що у Києві витратять мільйони гривень на десятки скляних зупинок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися