Стало відомо, чи працюватиме "Київська перепічка" у столиці

В мерії столиці прокоментували продаж будинку, де розташований відомий заклад

Стрітфуд "Київська перепічка" і надалі працюватиме у проданій за рекордну суму будівлі в центрі столиці. Таку заяву зробив директор Департаменту комунальної власності Київської міської державної адміністрації Андрій Гудзь, передають "Коментарі".

За його словами, легендарний стрітфуд "Київська перепічка", який є однією з візитівок столиці, і надалі працюватиме у проданій за рекордні 150 мільйонів гривень будівлі.

"Нам вдалося отримати на аукціоні втричі більше коштів, ніж стартова ціна, за будівлю на вулиці Богдана Хмельницького. 150 мільйонів гривень за один лот – це абсолютний рекорд серед проданого комунального майна по всій країні за всі часи незалежності. Фактично, ми продали другий, третій та четвертий поверхи будівлі, бо всі приміщення на першому поверсі, включаючи легендарну "Київську перепічку", вже знаходились у приватній власності", — прокоментував Гудзь.

Директор Департаменту комунальної власності Київської міської державної адміністрації вважає, що подібні аукціони необхідні для наповнення бюджету спеціального фонду столиці.

Нагадаємо, в центрі Києва на аукціоні продали будинок, де працює стрітфуд "Київська перепічка". Площа нежитлових приміщень на вулиці Богдана Хмельницького, 3 становить 1231,5 квадратних метрів. На об’єкт продажу претендували троє учасників торгів. Ціна за будинок стартувала з 45 мільйонів гривень без ПДВ. Найбільшу ціну запропонувала компанія "Поділ Естейт Менеджмент". Переможець має сплатити 180 мільйонів гривень з врахуванням ПДВ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва виставили на продаж будівлю знаменитого ринку-шайба, розташованого поруч з Південним вокзалом. Ринок був побудований у Києві у 1973 році за проєктом архітектора Алли Оніщенко — одної з небагатьох жінок-архітекторів епохи київського модернізму. На місці ринку-шайба планують збудувати новий торговий центр.

Читайте також, що в тендерах із відновлення зруйнованого житла на Київщині виявили порушень на сотню мільйонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися