У Київській області за десятки мільйонів відремонтують амбулаторію

Що відомо про тендер на послуги з реконструкції

У Фастівському районі Київської області планують реконструкцію сімейної амбулаторії з облаштуванням укриття та Медичного центру допомоги учасникам бойових дій. Про це йдеться в оприлюдненому в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендері, передають "Коментарі".

Замовником робіт з реконструкції амбулаторії загальної практики сімейної медицини з облаштуванням споруд цивільного захисту та Медичного центру допомоги учасникам бойових дій у Калинівці є Управління економічного розвитку, житлово-комунального господарства, капітального будівництва та інфраструктури Калинівської селищної ради. Медичний заклад розташований по вулиці Центральна 86.

Згідно з умовами тендеру, замовник готовий витратити на роботи з реконструкції амбулаторії в Калинівці понад 44 мільйони гривень. Підрядник має виконати замовлення до 31 грудня 2024 року. Аукціон призначено на понеділок, 15 січня.

Нагадаємо, в центрі Києва на аукціоні продали будинок, де працює стрітфуд "Київська перепічка". Площа нежитлових приміщень на вулиці Богдана Хмельницького, 3 становить 1231,5 квадратних метрів. На об’єкт продажу претендували троє учасників торгів. Ціна за будинок стартувала з 45 мільйонів гривень без ПДВ. Найбільшу ціну запропонувала компанія "Поділ Естейт Менеджмент". Переможець має сплатити 180 мільйонів гривень з врахуванням ПДВ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва виставили на продаж будівлю знаменитого ринку-шайба, розташованого поруч з Південним вокзалом. Ринок був побудований у Києві у 1973 році за проєктом архітектора Алли Оніщенко — одної з небагатьох жінок-архітекторів епохи київського модернізму. На місці ринку-шайба планують збудувати новий торговий центр.

Читайте також, що Державне бюро розслідувань витратить мільйони на обслуговування автомобілів та офісу у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Іван

12 січня 2024, 20:29

черговий розпил

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися