Дарницький вагоноремонтний завод відновив роботу (ВІДЕО)

Подробиці розповів керівник "Укрзалізниці"

Дарницький вагоноремонтний завод (ДВРЗ) після ракетних обстрілів російських військ відновлює роботу. Про це заявив голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін, передають "Коментарі".

За його словами, залізнична інфраструктура знаходиться під ворожими обстрілами постійно. В неділю, 5 червня, російські війська вдарили ракетами по вагоноремонтному заводу на лівому березі Києва. Потім в російському Міноборони заявили, що вдарили по ДВРЗ бо там були танки Т-72, нагадав Камишін.

"Того ж дня ми відкрили двері ДВРЗ для журналістів і показали, що на заводі немає військової техніки. Ми там ремонтуємо вагони, які нам дозволяють нарощувати експорт руди і зерна", — наголосив керівник "Укрзалізниці".

На ДВРЗ два дні тривали слідчі дії. Правоохоронці зафіксували наслідки ракетних обстрілів на підприємстві. Розбирати завали допомогли місцеві активіста. Наразі завод повернувся до роботи в тих цехах, де це можливо, додав Камишін. Голова правління АТ "Укрзалізниця" оприлюднив відео відновлення роботи Дарницького вагоноремонтний заводу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Опанас

10 червня 2022, 09:35

Кацапи - СКОТИ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися