У Броварах та районі змінили правила продажу алкоголю

Які зміни набули чинності

У Броварах та в усіх інших громадах Броварського району змінили правила продажу алкогольних напоїв. Про це йдеться у наказі начальника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочила, передають "Коментарі".

Відповідно до документу, з 21 червня на території усіх восьми громад Броварського району Київської області дозволили торгівлю алкогольними напоями з 11:00 до 19:00. Продавати алкоголь зможуть лише торгівельні мережі, магазини та заклади громадського харчування, що мають відповідну ліцензію.

Заборону на продаж алкоголю в Броварах та районі зняли наприкінці квітня заради відновлення економічного потенціалу та збільшення надходжень до місцевих бюджетів від сплати податків. Водночас, магазинам, кафе та ресторанам заборонено продаж алкоголю правоохоронцям та військовим у форменому одязі, а також представникам добровольчих формувань територіальних громад.

До змін, що наразі набули чинності, у Броварському районі було дозволено продавати алкоголь з 10:00 до 16:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах локація "Шайба" матиме новий функціонал. У центральному парку міста готують для відкриття басейн з зоною відпочинку. Не виїжджаючи за межі Броварів тут можна буде і скупатися в басейні, і на пляжі позагорати. Локація буде повністю безалкогольною. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що у Броварському районі Київської області перевірили водні об’єкти. За результатами перевірки робоча група встановила, що всі місця на території Броварського району непридатні для купання.

Читайте також, де басейн під відкритим небом відкривають у парку під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися