На Київщині побудують склозавод: що відомо

Посадовці оглянули територію, де планується будівництво

У Броварському районі планують побудувати склозавод. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, в Березані оглянули територію, де планується будівництво склозаводу.

"Наразі вже визначена площа під забудову заводських приміщень та триває узгодження юридичних питань. У перспективі, на заводі буде створено близько 400 робочих місць", — повідомив Кулеба.

Надважливим фактором функціонування економіки Київської області в обласній військовій адміністрації вважають розвиток та підтримку місцевого підприємництва.

"Будемо спільно працювати, аби запустити виробництво", — додав керівник Київської обласної військової адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області гостро стоїть питання утилізації твердих побутових відходів. Вирішити проблему планують після будівництва сміттєпереробного заводу. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у селі Нові Петрівці, що у Вишгородському районі Київської області, російські окупанти обстрілами знищили сучасний хлібний завод, однак підприємство планує відновити виробництво.

Дивіться також відео, як Дарницький вагоноремонтний завод відновив роботу після ракетних обстрілів.

Читайте также