На Київщині побудують склозавод: що відомо

Посадовці оглянули територію, де планується будівництво

У Броварському районі планують побудувати склозавод. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, в Березані оглянули територію, де планується будівництво склозаводу.

"Наразі вже визначена площа під забудову заводських приміщень та триває узгодження юридичних питань. У перспективі, на заводі буде створено близько 400 робочих місць", — повідомив Кулеба.

Надважливим фактором функціонування економіки Київської області в обласній військовій адміністрації вважають розвиток та підтримку місцевого підприємництва.

"Будемо спільно працювати, аби запустити виробництво", — додав керівник Київської обласної військової адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області гостро стоїть питання утилізації твердих побутових відходів. Вирішити проблему планують після будівництва сміттєпереробного заводу. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у селі Нові Петрівці, що у Вишгородському районі Київської області, російські окупанти обстрілами знищили сучасний хлібний завод, однак підприємство планує відновити виробництво.

Дивіться також відео, як Дарницький вагоноремонтний завод відновив роботу після ракетних обстрілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися