Оренда квартир у Києві: ціни повертаються до рівня довоєнних

Попит повертається до довоєнних показників

Ситуація з орендою житла в Києві поступово налагоджується, оскільки панічні настрої людей відходять на задній план. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив президент Асоціації фахівців х нерухомості України Юрій Піта.

За словами Піти, ціни на оренду житла в столиці впали на 40-50%. Причина такого падіння - велика кількість пропозицій й досить неактивний попит, який також уже повертається до довоєнних показників.

Схожу ситуацію, за словами президента Асоціації фахівців х нерухомості України, можна побачити і в західних областях, де з'явилося багато пропозицій щодо оренди житла, а дефіциту попиту там немає.

“Ситуація з орендою в Україні загалом налагоджується, тому що панічні настрої відійшли на задній план, тож ціни поступово повертають до рівня довоєнних”, - зазначив Піта.

Як повідомляли раніше "Коментарі", під Києвом збили російську ракету: подробиці. В цілях безпеки і дезорієнтації ворога українські військові не вказують дату та місце збиття ворожої ракети, що летіла на столицю. Влучний постріл по російській ракеті здійснив боєць з позивним Хмельницький. Це сталося на світанку, у найважчий час доби, коли на чергуванні максимально хилить у сон, зазначив військовий. Саме на світанку росіяни найчастіше підступно гатять по українським містам.

Також "Коментарі" писали, що під Києвом переповнена автівка потрапила в ДТП. Двоє людей внаслідок ДТП були заблоковані в автівці. Рятувальники звільнили потерпілих за допомогою гідравлічного акумуляторного інструменту. Для цього довелося розрізати металеві передні двері та стійок. Чотирьох дорослих госпіталізували до Боярської лікарні. Дитину, постраждалу в ДТП, доправили до столичної лікарні "Охмадит". Про стан здоров’я потерпілих рятувальники не повідомляють.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві заборонять росіянам та білорусам оренду і приватизацію нерухомості та землі. Документом пропонується заборонити відведення, укладання договорів оренди землі, оренду та приватизацію нежитлових приміщень та майнових комплексів, що належать до комунальної власності територіальної громади Києва для громадян РФ та Білорусі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися